Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Temptation: Confessions of a Marriage Counselor

Temptation: Confessions of a Marriage Counselor

01/05/2023 | Flixfilm

Temptation: Confessions of a Marriage Counselor på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama
Instruktion: Tyler Perry
Skuespillere: Jurnee Smollett, Vanessa Williams, Brandy Norwood
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Mens hendes ægteskab mister gnisten, møder en rådgiver hos en eksklusiv matchmaking-tjeneste en milliardær, der sender hendes forhold i krise.Se Temptation: Confessions of a Marriage Counselor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Temptation: Confessions of a Marriage Counselor havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Temptation: Confessions of a Marriage Counselor på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Temptation: Confessions of a Marriage Counselor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Temptation: Confessions of a Marriage Counselor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Temptation: Confessions of a Marriage Counselor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Temptation: Confessions of a Marriage Counselor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar