Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tempted

02/02/2020 | Flixfilm

Se Tempted på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Kærligheden er bare et spil for en chaebol-arving, der vædder med sine venner om, at han kan forføre en universitetsstuderende – indtil han begynder at falde for hende.


Se Tempted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTempted (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tempted (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tempted herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tempted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tempted (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar