Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tempted

02/02/2020 | Flixfilm

Tempted på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Woo Do-Hwan, Soo-Young Park, Moon Ga-young
Spilletid: 32 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Kærligheden er bare et spil for en chaebol-arving, der vædder med sine venner om, at han kan forføre en universitetsstuderende – indtil han begynder at falde for hende.

Tempted (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tempted på YouTube.Se Tempted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tempted (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tempted (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tempted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tempted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar