Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ten Dollar Death Trip

Ten Dollar Death Trip

01/10/2022 | Flixfilm

Ten Dollar Death Trip på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Dominic Streeter
Skuespillere: Dominic Streeter, Mahmoud Daifallah Hmoud, Julie Pongrac
Spilletid: 52 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Den voksende krise med opioidafhængighed i Nordamerika undersøges i denne dokumentar, der fokuserer på det billige, men meget potente, syntetiske stof fentanyl.

Ten Dollar Death Trip havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ten Dollar Death Trip på YouTube.Se Ten Dollar Death Trip på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ten Dollar Death Trip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ten Dollar Death Trip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ten Dollar Death Trip, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ten Dollar Death Trip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar