Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tenacious D In The Pick Of Destiny

Tenacious D In The Pick Of Destiny

15/07/2016 | Ingen kommentarer

Se Tenacious D In The Pick Of Destiny på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Adventure, Comedy, Music, Musical
Instruktør: Liam Lynch
Skuespillere: Jack Black, Kyle Gass, JR Reed, Ronnie James Dio
Spilletid: 93 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: JB drømmer om at blive rockstjerne og rejser fra midtvesten i USA til Californien, hvor han møder den arbejdsløse KG, med hvem han danner duoen Tenacious D.


Se Tenacious D In The Pick Of Destiny på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tenacious D In The Pick Of Destiny havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tenacious D In The Pick Of Destiny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tenacious D In The Pick Of Destiny herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tenacious D In The Pick Of Destiny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tenacious D In The Pick Of Destiny stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar