Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tenacious D In The Pick Of Destiny

Tenacious D In The Pick Of Destiny

15/07/2016 | Flixfilm

Se Tenacious D In The Pick Of Destiny på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Adventure, Comedy, Music, Musical
Instruktør: Liam Lynch
Skuespillere: Jack Black, Kyle Gass, JR Reed, Ronnie James Dio
Spilletid: 93 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: JB drømmer om at blive rockstjerne og rejser fra midtvesten i USA til Californien, hvor han møder den arbejdsløse KG, med hvem han danner duoen Tenacious D.


Se Tenacious D In The Pick Of Destiny på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTenacious D In The Pick Of Destiny havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tenacious D In The Pick Of Destiny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tenacious D In The Pick Of Destiny herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tenacious D In The Pick Of Destiny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tenacious D In The Pick Of Destiny stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar