Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Tenet’-stjerne John David Washington i ny Netflix-film

‘Tenet’-stjerne John David Washington i ny Netflix-film

21/09/2020 | Flixfilm

Tenet stjerne John David Washington i ny Netflix filmStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de har smidt $30 millioner på bordet for rettighederne til ‘Malcolm & Marie’, som er skabt af Sam Levinson (‘Assassination Nation’, ‘The Wizard of Lies’).

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

I hovedrollerne ses John David Washington, som netop nu er aktuel i hovedrollen i Christopher Nolans ‘Tenet’, og Zendaya fra ‘Spider-Man: Far from Home’ og den kommende ‘Dune’.

Det romantiske drama handler om en filmmager (Washington) og hans kæreste (Zendaya), der vender hjem efter at have deltaget i et premierearrangement på hans seneste film som han har store karriere og økonomiske forventninger til.

Men som aftenen skrider frem tager tingene en drejning, da de får åbnet op om deres forhold hvilket tester deres sande kærlighed til hinanden.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Orion og Mørket'

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Malcolm & Marie’ er optaget i 35mm sort/hvid fra den 17. juni til den 2. juli og dermed midt under COVID-19 pandemien. Det har naturligivs givet produktionsholdet ekstra udfordringer, som dog ikke har givet anledning til nye smittetilfælde, fremgår det af pressemeddelelsen.

Alle optagelser er fundet sted i det arkitektoniske Caterpillar House, som er beliggende i Monterey County, Californien.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Malcolm & Marie’ vil kunne streames på Netflix Danmark.
Skriv kommentar