Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Tennis, golf, cykling, rugby og fodbold på Netflix

Tennis, golf, cykling, rugby og fodbold på Netflix

13/01/2023 | Flixfilm

Efter den store succes med ‘Formula 1: Drive to Survive‘ har Netflix har netop offentliggjort en række nye sportsprogrammer, som skal bære streamingtjenestens fakkel videre ind på sportsterritoriet.

Et af de nye shows følger det netop overstået verdensmesterskab i fodbold, som blev afholdt i Qatar. Det laves i samarbejde med FIFA og vil byde på eksklusive bag-om klip med de 32 hold, der deltog i turneringen. Det betyder, at der vil være optagelser med Danmark, samt naturligvis vinderholdet Argentina.

Herudover er en programrække om rugby-holdene i Six Nations turneringen også på vej. England, Frankrig, Irland, Italien, Skotland og Wales er de deltagende lande.

Begge kommende programmer vil blive lavet i samme stil som ‘Formula 1: Drive to Survive’ og vil få premiere på Netflix senere på året.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har man sportsfeber, kan man allerede den 13. januar kaste sig over serien ‘Break Point‘, der følger tennisspillere på og uden for banen, mens de konkurrerer i de opslidende Grand Slams med håb om at vinde og deres endnu større drømme om at blive verdens nummer et. Fra fysiske skader og følelsesmæssigt hjertesorg, til triumferende sejre til personlige øjeblikke uden for banen, vil man få et kig bag kulisserne på de professionelle tennisspilleres pressede liv.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

Golf-serien ‘Full Swing‘ følger en mangfoldig gruppe af professionelle golfspillere på og uden for banen gennem en ubarmhjertig konkurrencesæson – inklusive Masters Tournament, PGA Championship, U.S. Open, The Open Championship og FedExCup Playoffs. Serien har premiere den 15. februar.

Femte sæson af ‘Formula 1: Drive to Survive‘ har premiere den 24. februar og vil atter følge racerkørere, managere og holdejere i en brutal sæson med Formel 1-løb.

En dokumentarserie om der stiller tille skarpt på det prestigefyldte cykelløb Tour de France og følge otte ikoniske holds kamp om en plads på podiet er også planlagt til at få premiere i år. Her er vinderen Jonas Vingegaard, som kører for Jumbo-Visma, naturligvis selvskreven til at medvirke.

Sidst men ikke mindst, er der også en programrække fra The Invictus Games også på vej. Det er en international sportsturnering for sårede og syge soldater og veteraner.

Er man til sport, fodbold, golf, cykling, racerløb, rugby, tennis er der dermed en masse at se frem til det i år på Netflix.
Skriv kommentar