Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tenured

01/02/2016 | Flixfilm

Se Tenured på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Chris Modoono
Skuespillere: Gil Zabarsky, Kate Flannery, Kathleen Littlefield, Maddux Berry
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Hans chef hader ham, hans kone forlader ham, og nu skal han instruere skolekomedien. Den desillusionerede lærer Ethan tager sine elever med på turen.


Se Tenured på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTenured havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tenured ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tenured herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tenured er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tenured stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar