Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Terim

15/09/2022 | Flixfilm

Terim på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Fatih Terim, Frank Gerrish, Derek S. Orr
Spilletid: N/A
Land: Turkey
Sprog: Turkish, English, Italian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den legendarisk træner Fatih Terim beretter om sit liv med fodbold – fra tiden som spiller til karrieren som træner, hvor adskillige af hans hold har vundet mesterskaber.Se Terim på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Terim (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Terim på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Terim (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terim (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Terim, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Terim er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar