Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terminator 2: Judgment Day

Terminator 2: Judgment Day

16/05/2021 | Flixfilm

Terminator 2: Judgment Day på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktion: James Cameron
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong
Spilletid: 137 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.6

Handling: I denne toer ankommer en omprogrammeret Terminator fra fremtiden for at beskytte den unge John Connor fra en skånselsløs cyborg, der kan ændre form.Se Terminator 2: Judgment Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Terminator 2: Judgment Day havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Terminator 2: Judgment Day på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Terminator 2: Judgment Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terminator 2: Judgment Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Terminator 2: Judgment Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Terminator 2: Judgment Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar