Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terminator 2: Judgment Day

Terminator 2: Judgment Day

29/06/2019 | Flixfilm

Se Terminator 2: Judgment Day på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: James Cameron
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, Robert Patrick
Spilletid: 137 min
Land: USA, France
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: I denne toer ankommer en omprogrammeret Terminator fra fremtiden for at beskytte den unge John Connor fra en skånselsløs cyborg, der kan ændre form.


Se Terminator 2: Judgment Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Terminator 2: Judgment Day havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Terminator 2: Judgment Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Terminator 2: Judgment Day:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Terminator 2: Judgment Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terminator 2: Judgment Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar