Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terminator 3: Rise of the Machines

Terminator 3: Rise of the Machines

01/07/2022 | Flixfilm

Terminator 3: Rise of the Machines på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktion: Jonathan Mostow
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl, Kristanna Loken
Spilletid: 109 min
Land: United States, Germany, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En robotkriger fra en postapokalyptisk fremtid sendes tilbage i tiden for at beskytte den næsten voksne John Connor og hans fremtidige kone mod en avanceret robotmorder.

Terminator 3: Rise of the Machines havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Terminator 3: Rise of the Machines på YouTube.Se Terminator 3: Rise of the Machines på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Terminator 3: Rise of the Machines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terminator 3: Rise of the Machines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Terminator 3: Rise of the Machines, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Terminator 3: Rise of the Machines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar