Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terminator Genisys

Terminator Genisys

01/07/2022 | Flixfilm

Terminator Genisys på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Alan Taylor
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke
Spilletid: 126 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Tredive år efter dommedag sender John Connor en ven tilbage for at redde sin mor og stoppe krisen. Han ved bare ikke, at tingene har ændret sig.

Terminator Genisys havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Terminator Genisys på YouTube.Se Terminator Genisys på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Terminator Genisys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terminator Genisys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Terminator Genisys, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Terminator Genisys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar