Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terminator Genisys

Terminator Genisys

15/09/2019 | Flixfilm

Se Terminator Genisys på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Alan Taylor
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney
Spilletid: 126 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Tredive år efter dommedag sender John Connor en ven tilbage for at redde sin mor og stoppe krisen. Han ved bare ikke, at tingene har ændret sig.


Se Terminator Genisys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTerminator Genisys havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Terminator Genisys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Terminator Genisys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Terminator Genisys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terminator Genisys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar