Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terminator: Salvation

Terminator: Salvation

01/07/2022 | Flixfilm

Terminator: Salvation på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: McG
Skuespillere: Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin
Spilletid: 115 min
Land: United States, Germany, United Kingdom, Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Efter at være vokset op efter en altødelæggende krig i 2018 må John Connor lede den menneskelige modstand mod fortsat mere dominerende militaristiske robotter.Se Terminator: Salvation på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Terminator: Salvation havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Terminator: Salvation på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Terminator: Salvation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terminator: Salvation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Terminator: Salvation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Terminator: Salvation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar