Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terminator: Salvation

Terminator: Salvation

01/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Terminator: Salvation på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: McG
Skuespillere: Christian Bale, Sam Worthington, Moon Bloodgood, Helena Bonham Carter
Spilletid: 115 min
Land: USA, Germany, UK, Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Efter at være vokset op efter en altødelæggende krig i 2018 må John Connor lede den menneskelige modstand mod fortsat mere dominerende militaristiske robotter.


Se Terminator: Salvation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Terminator: Salvation havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Terminator: Salvation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Terminator: Salvation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Terminator: Salvation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terminator: Salvation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar