Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terminator: Salvation

Terminator: Salvation

15/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Terminator: Salvation på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: McG
Skuespillere: Christian Bale, Sam Worthington, Moon Bloodgood, Helena Bonham Carter
Spilletid: 115 min
Land: USA, Germany, UK, Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Efter at være vokset op efter en altødelæggende krig i 2018 må John Connor lede den menneskelige modstand mod fortsat mere dominerende militaristiske robotter.


Se Terminator: Salvation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Terminator: Salvation havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Terminator: Salvation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Terminator: Salvation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Terminator: Salvation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terminator: Salvation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar