Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Terminus

27/10/2021 | Flixfilm

Terminus på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktion: Marc Furmie
Skuespillere: Jai Koutrae, Todd Lasance, Kendra Appleton
Spilletid: 94 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: I en dyster fremtid sætter den unge kvinde Gus livet på spil i et drabeligt motorløb gennem USA med lastbiler styret af kunstig intelligens.Se Terminus på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Terminus havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Terminus på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Terminus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terminus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Terminus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Terminus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar