Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terrace House: Aloha State

Terrace House: Aloha State

26/09/2017 | Flixfilm

Se Terrace House: Aloha State på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den smukke ø Oahu er vært for seks nye deltagere, som skal leve under samme tag og løse en række konflikter – uden manuskript.


Se Terrace House: Aloha State på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTerrace House: Aloha State (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 26. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Terrace House: Aloha State (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Terrace House: Aloha State herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Terrace House: Aloha State er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terrace House: Aloha State (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Terrace House: Aloha State

  1. Willi - kl. 16:42, 06-11-2017:

    Rigtig god serie

    Skriv kommentar