Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Terrace House: Boys & Girls in the City

15/10/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: En gruppe på seks mænd og seks kvinder begynder deres liv under samme tag. Alt, hvad de får, er et fantastisk hjem og en bil. Som altid er der intet manuskript.


Se Terrace House: Boys & Girls in the City på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Terrace House: Boys & Girls in the City havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Terrace House: Boys & Girls in the City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Terrace House: Boys & Girls in the City herunder:Fra premieredatoen (15. oktober, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Terrace House: Boys & Girls in the City er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Terrace House: Boys & Girls in the City stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar