Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terrace House: Boys & Girls in the City

Terrace House: Boys & Girls in the City

15/10/2016 | Flixfilm

Se Terrace House: Boys & Girls in the City på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rie Kitahara
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: En gruppe på seks mænd og seks kvinder begynder deres liv under samme tag. Alt, hvad de får, er et fantastisk hjem og en bil. Som altid er der intet manuskript.


Se Terrace House: Boys & Girls in the City på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Terrace House: Boys & Girls in the City havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Terrace House: Boys & Girls in the City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Terrace House: Boys & Girls in the City:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Terrace House: Boys & Girls in the City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terrace House: Boys & Girls in the City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar