Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terrace House: Opening New Doors

Terrace House: Opening New Doors

12/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Terrace House: Opening New Doors på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: You, Reina Triendl, Yoshimi Tokui, Azusa Babazono
Spilletid: 42 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: En gruppe unge mennesker – herunder en kok, en snowboarder og en ishockeyspiller – samles i Karuizawa-skoven, mens de forfølger deres drømme.


Se Terrace House: Opening New Doors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Terrace House: Opening New Doors (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Terrace House: Opening New Doors (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Terrace House: Opening New Doors herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Terrace House: Opening New Doors er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terrace House: Opening New Doors (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore