Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terrace House: Opening New Doors

Terrace House: Opening New Doors

12/03/2019 | Flixfilm

Se Terrace House: Opening New Doors på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: You, Reina Triendl, Yoshimi Tokui, Azusa Babazono
Spilletid: 42 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En gruppe unge mennesker – herunder en kok, en snowboarder og en ishockeyspiller – samles i Karuizawa-skoven, mens de forfølger deres drømme.


Se Terrace House: Opening New Doors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTerrace House: Opening New Doors (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Terrace House: Opening New Doors (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Terrace House: Opening New Doors herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Terrace House: Opening New Doors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terrace House: Opening New Doors (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar