Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Terriers

04/11/2013 | Flixfilm

Se Terriers på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Donal Logue, Michael Raymond-James, Laura Allen, Kimberly Quinn
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Hank er forhenværende betjent og tidligere dranker og nu uautoriseret detektiv. Han opklarer sager med sund fornuft og hjælp fra vennen Britt, der er tidligere straffet.


Se Terriers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTerriers havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Terriers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Terriers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Terriers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terriers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar