Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terrorism Close Calls

Terrorism Close Calls

26/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Terrorism Close Calls på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Bitkower, Don Borelli, Pete King
Spilletid: 50 min
Land: USA, Czech Republic
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Politifolk ser tilbage på terrorforsøg, som blev afværget i sidste øjeblik.


Se Terrorism Close Calls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Terrorism Close Calls (Afværget i sidste øjeblik) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Terrorism Close Calls (Afværget i sidste øjeblik) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Terrorism Close Calls herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Terrorism Close Calls (Afværget i sidste øjeblik) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terrorism Close Calls (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar