Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Terrorism Close Calls

Terrorism Close Calls

26/10/2018 | Flixfilm

Se Terrorism Close Calls på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dylan Berry, Dusan Kis, David Bitkower
Spilletid: 50 min
Land: United States, Czech Republic
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Politifolk ser tilbage på terrorforsøg, som blev afværget i sidste øjeblik.

Terrorism Close Calls (Afværget i sidste øjeblik) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Terrorism Close Calls på YouTube.Se Terrorism Close Calls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Terrorism Close Calls (Afværget i sidste øjeblik) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Terrorism Close Calls (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Terrorism Close Calls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Terrorism Close Calls (Afværget i sidste øjeblik) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar