Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » T’es pas bien là?

T’es pas bien là?

27/06/2022 | Flixfilm

T’es pas bien là? på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Robert Altman
Skuespillere: Richard Gere, Helen Hunt, Farrah Fawcett
Spilletid: 122 min
Land: United States, Germany
Sprog: English, German, Spanish
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Tag med, når vovehalsen og skiløberen Vivian Bruchez drager ud på adskillige spændende – og stejle – eventyr med sine venner.

T’es pas bien là? havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til T’es pas bien là? på YouTube.Se T’es pas bien là? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om T’es pas bien là? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at T’es pas bien là? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame T’es pas bien là?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til T’es pas bien là? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar