Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Teshan

01/01/2020 | Flixfilm

Se Teshan på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Sukhbir Singh
Skuespillere: Karamjit Anmol, Sukhbir Singh Batth, Diljott, Shavinder Mahal
Spilletid: 136 min
Land: India
Sprog: Punjabi
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Der er nye muligheder i sigte, da en simpel bondedreng knytter bånd med en avanceret storbypige med moderne idéer.

Teshan havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Teshan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Teshan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Teshan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Teshan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Teshan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar