Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Test dit 4K Ultra HD TV med denne Netflix-film

Test dit 4K Ultra HD TV med denne Netflix-film

18/09/2016 | Flixfilm

maridian-netflix-4k-ultra-hd-uhd-film-testEr du en af de heldige, der har et 4K Ultra HD TV stående hjemme i stuen og samtidig abonnere på det store Netflix-medlemskab, så har Netflix netop gjort en ny kortfilm tilgængelig, som giver den hele armen hvad angår effekter og billedkvalitet. Filmen hedder Meridian og kan findes på streamingtjenesten Netflix.

Meridian er lavet til intern brug hos Netflix til at teste og evalurere alt fra ydeevne af video codecs til måden signalet fra Netflix ser ud på et 4K Ultra HD TV. Filmen er således optaget i rigtig 4K HDR med 60 frames per sekund og med en brigtness op til 4000 nits samt Dolby Atmos lyd. Meridian præstere dermed noget af det ypperste indenfor videoteknologi med grafik, som kan få selv de bedste encodere til at svede. Der er f.eks. gammel, grynet video med en masse støv samt cigaretrøg, tåge, bagvedliggende objekter i bevægelse samt andre former for visuel støj.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 18 – 2024)

Hvis ikke man har mulighed for at se Netflix i 4K derhjemme, så har Netflix dog gjort det muligt at downloade filmen i MXF-format. Hvilket kan gøres her: Link.

Alle andre uden teknisk interesse og som blot ønsker at se Meridian, der byder på en mærkelig historie om en mytisk kvinde klædt i hvidt, kan se filmen på Netflix her: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar