Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Tex Mex Motors

Tex Mex Motors

09/06/2023 | Flixfilm

Tex Mex Motors på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jaime Hjelm, Marcos Scooter Carrera, Wesley Zachary
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Gamle vogne får nyt liv i hænderne på disse eksperter, som bringer biler fra Mexico til El Paso for at give dem dramatiske overhalinger i denne livlige serie.Se Tex Mex Motors på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tex Mex Motors (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tex Mex Motors på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tex Mex Motors (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tex Mex Motors (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tex Mex Motors, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tex Mex Motors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar