Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Texas Chainsaw Massacre

Texas Chainsaw Massacre

18/02/2022 | Flixfilm

Texas Chainsaw Massacre på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Crime, Horror, Thriller
Instruktion: David Blue Garcia
Skuespillere: Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Mark Burnham
Spilletid: 81 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: I denne efterfølger prøver en flok influencere at give nyt liv til en spøgelsesby i Texas. De møder Leatherface, en berygtet morder, som bærer en maske af menneskehud.

Texas Chainsaw Massacre havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Texas Chainsaw Massacre på YouTube.Se Texas Chainsaw Massacre på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Texas Chainsaw Massacre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Texas Chainsaw Massacre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Texas Chainsaw Massacre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Texas Chainsaw Massacre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar