Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Texas Chainsaw

Texas Chainsaw

01/01/2015 | Flixfilm

Se Texas Chainsaw på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: John Luessenhop
Skuespillere: Alexandra Daddario, Dan Yeager, Trey Songz, Scott Eastwood
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Legenden om den morderiske Sawyer-familie fortsætter og starter, hvor Motorsavsmassakren slap, i Newt, Texas, hvor flere af byens indbyggere forsvandt på mystisk vis.


Se Texas Chainsaw på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Texas Chainsaw havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Texas Chainsaw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Texas Chainsaw:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Texas Chainsaw er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Texas Chainsaw stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar