Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Texas Chainsaw

Texas Chainsaw

01/01/2015 | Flixfilm

Texas Chainsaw på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: John Luessenhop
Skuespillere: Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Scott Eastwood
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Legenden om den morderiske Sawyer-familie fortsætter og starter, hvor Motorsavsmassakren slap, i Newt, Texas, hvor flere af byens indbyggere forsvandt på mystisk vis.

Texas Chainsaw havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Texas Chainsaw på YouTube.Se Texas Chainsaw på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Texas Chainsaw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Texas Chainsaw stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Texas Chainsaw, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Texas Chainsaw er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar