Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Texas Killing Fields

Texas Killing Fields

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Texas Killing Fields på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Crime, Drama, History, Thriller
Instruktør: Ami Canaan Mann
Skuespillere: Sam Worthington, Jeffrey Dean Morgan, Jessica Chastain, Chloë Grace Moretz
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Langt inde i de dybeste afkroge af Texas støder en lokal politimand og hans nye makker fra New York på spor, der vækker ubehagelige minder om en uløst sag om seriemord.


Se Texas Killing Fields på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Texas Killing Fields havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Texas Killing Fields ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Texas Killing Fields herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Texas Killing Fields er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Texas Killing Fields stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar