Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thank You for Smoking

Thank You for Smoking

01/12/2013 | Flixfilm

Se Thank You for Smoking på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jason Reitman
Skuespillere: Joan Lunden, Eric Haberman, Aaron Eckhart, Mary Jo Smith
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Nick Nayor er en charmerende debattør. Og så god at han elegant tryner anti-rygerne live på prime time TV - selvom de stiller op med en døende, tobaks-kræftsyg teenager.


Se Thank You for Smoking på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThank You for Smoking havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thank You for Smoking ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thank You for Smoking herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thank You for Smoking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thank You for Smoking stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar