Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thank You for Your Service

Thank You for Your Service

01/09/2019

Se Thank You for Your Service på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, War
Instruktør: Jason Hall
Skuespillere: Miles Teller, Beulah Koale, Joe Cole, Scott Haze
Spilletid: 109 min
Land: USA, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Da tre veteraner fra Irakkrigen vender tilbage til Kansas, afslører deres kampe for at tilpasse sig som civilister nogle barske realiteter om livet efter slagmarken.


Se Thank You for Your Service på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thank You for Your Service havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Thank You for Your Service ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thank You for Your Service herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thank You for Your Service er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thank You for Your Service stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar