Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thank You for Your Service

Thank You for Your Service

01/09/2019 | Flixfilm

Se Thank You for Your Service på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, War
Instruktør: Jason Hall
Skuespillere: Miles Teller, Beulah Koale, Joe Cole, Scott Haze
Spilletid: 109 min
Land: USA, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da tre veteraner fra Irakkrigen vender tilbage til Kansas, afslører deres kampe for at tilpasse sig som civilister nogle barske realiteter om livet efter slagmarken.

Thank You for Your Service havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Thank You for Your Service på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Thank You for Your Service ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thank You for Your Service er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thank You for Your Service stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar