Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thanks For Sharing

Thanks For Sharing

15/04/2016 | Flixfilm

Se Thanks For Sharing på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Stuart Blumberg
Skuespillere: Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Josh Gad
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Mens Adam får hjælp af støttegruppen for sexafhængige, dypper han tæerne i datingpoolen for at få et meningsfyldt forhold.


Se Thanks For Sharing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thanks For Sharing havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thanks For Sharing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Thanks For Sharing:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thanks For Sharing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thanks For Sharing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar