Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » That ’70s Show

That ’70s Show

01/05/2018 | Flixfilm

Se That ’70s Show på Netflix

Indspilningsår: 1998–2006
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mila Kunis, Danny Masterson, Laura Prepon, Wilmer Valderrama
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Tag med tilbage til 1970'erne, hvor en teenager og hans venner hænger ud i kælderen, lytter til rockmusik og nyder de andre fordele ved 70'ernes kultur.


Se That ’70s Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThat ’70s Show (Dengang i 70'erne) (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om That ’70s Show (Dengang i 70'erne) (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til That ’70s Show herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til That ’70s Show (Dengang i 70'erne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at That ’70s Show (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar