Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘That ’90s Show’ får en sæson 2

‘That ’90s Show’ får en sæson 2

05/02/2023 | Flixfilm

Da Netflix sidste år annoncerede, at de var på vej med en efterfølger til ‘That ’70s Show’ (‘Dengang i 70’erne’) var der mange der rystede på hovedet.

Streamingtjenesten har tidligere haft succes med at genoplive ‘Hænderne Fulde’ aka ‘Full House’, men denne gang virkede det dog til at Netflix forsøgte for hårdt.

Efterfølgeren blev navngivet ‘That ’90s Show’ (‘Dengang i 90’erne’) og foregår som antyder i 90’erne, nærmere bestemt 1995, hvor Leia Forman fra den orignale serie er desperat efter eventyr i sit liv.

‘That ’90s Show’ havde premiere den 23. januar og har nu vist sig at være en uventet succes. Netflix har i hvertfald netop annonceret, at serien vender tilbage med en ny sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker efter at første sæson strøg ind på top 10 i mere end 35 lande, samt blev streamet mere end 41 millioner timer i løbet af den første uge.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til sidste sæson af 'The Umbrella Academy'

I ‘That ’90s Show’ Leia Forman ankommer til Point Place for at besøge sine bedsteforældre, Red og Kitty, finder Leia lige havde hun har søgt efter da hun møder den dynamiske og oprørske Gwen.

Med hjælp fra Gwens venner, inklusiv hendes elskelige bror Nate, hans smarte, laserfokuserede kæreste Nikki, den sarkastiske og indsigtsfulde Ozzie og den charmerende Jay, indser Leia, at eventyr kan ske hvorsomhelst – ligesom det gjorde for hendes forældre for mage år siden.

Der er ingen oplysninger om hvad der kommer til at ske i sæson 2, men mon ikke at den byder på endnu en tur ned af “memorylane”.

Se ‘That ’90s Show’‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar