Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » That Awkward Moment

That Awkward Moment

02/11/2020 | Flixfilm

That Awkward Moment på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Tom Gormican
Skuespillere: Zac Efron, Michael B. Jordan, Miles Teller
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da Jasons forhold går i stykker, beslutter hans to bedste venner at vise deres solidaritet ved at forblive singler, indtil han er klar til at date igen.Se That Awkward Moment på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

That Awkward Moment havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til That Awkward Moment på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om That Awkward Moment ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at That Awkward Moment stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame That Awkward Moment, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til That Awkward Moment er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar