Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » That Awkward Moment

That Awkward Moment

02/11/2020 | Flixfilm

Se That Awkward Moment på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Tom Gormican
Skuespillere: Zac Efron, Miles Teller, Michael B. Jordan, Imogen Poots
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da Jasons forhold går i stykker, beslutter hans to bedste venner at vise deres solidaritet ved at forblive singler, indtil han er klar til at date igen.



Se That Awkward Moment på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


That Awkward Moment havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om That Awkward Moment ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til That Awkward Moment:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til That Awkward Moment er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at That Awkward Moment stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar