Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » That Eduardo Of Ours

That Eduardo Of Ours

30/05/2022 | Flixfilm

That Eduardo Of Ours på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En række interview, fotos og optagelser er sat sammen til denne dokumentar, der er en hyldest til skuespilleren og dramatikeren Eduardo De Filippo.Se That Eduardo Of Ours på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

That Eduardo Of Ours havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til That Eduardo Of Ours på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om That Eduardo Of Ours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at That Eduardo Of Ours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame That Eduardo Of Ours, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til That Eduardo Of Ours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar