Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » That Girl Lay Lay

That Girl Lay Lay

11/02/2022 | Flixfilm

That Girl Lay Lay på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gabrielle Nevaeh Green, Alaya High, Thomas Hobson
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Handling: Den excentriske Sadie forsøger at klare skolen og skjule en kæmpe hemmelighed: Hendes avatar er kommet til live i form af den viljestærke veninde Lay Lay!

That Girl Lay Lay (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til That Girl Lay Lay på YouTube.Se That Girl Lay Lay på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om That Girl Lay Lay (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at That Girl Lay Lay (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame That Girl Lay Lay, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til That Girl Lay Lay er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar