Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » That Thing Called Tadhana

That Thing Called Tadhana

07/09/2020 | Flixfilm

Se That Thing Called Tadhana på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Antoinette Jadaone
Skuespillere: Angelica Panganiban, JM de Guzman, Joem Bascon
Spilletid: 110 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Et dramatisk brud med kæresten kan være starten på en ny begyndelse for Mace, takket være en eventyrlysten og rar fremmed ved navn Anthony.

That Thing Called Tadhana havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til That Thing Called Tadhana på YouTube.Se That Thing Called Tadhana på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om That Thing Called Tadhana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at That Thing Called Tadhana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame That Thing Called Tadhana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til That Thing Called Tadhana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar