Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » That’s Amor

That’s Amor

25/08/2022 | Flixfilm

That’s Amor på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Ben Nicholas, David Tryhorn
Skuespillere: Roberto Carlos, José Ramón de la Morena, José Félix Díaz
Spilletid: 105 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Spanish, Catalan, Portuguese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Efter hendes job og hendes forhold bryder sammen på samme dag, begynder Sofia helt forfra – og møder en flot spansk kok, der måske er hendes manglende ingrediens.Se That’s Amor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

That’s Amor havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til That’s Amor på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om That’s Amor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at That’s Amor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame That’s Amor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til That’s Amor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar