Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » That’s My Boy

That’s My Boy

01/11/2018 | Flixfilm

Se That’s My Boy på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Bølgerne mellem far og søn går højt, da en usympatisk far beslutter at flytte ind hos sin søn og dennes forlovede lige inden deres bryllup.


Se That’s My Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThat’s My Boy havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om That’s My Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til That’s My Boy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til That’s My Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at That’s My Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar