Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 10 Year Plan

The 10 Year Plan

01/12/2016 | Ingen kommentarer

Se The 10 Year Plan på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: J.C. Calciano
Skuespillere: Jack Turner, Michael Adam Hamilton, Teri Reeves, Moronai Kanekoa
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Med angsten for at forblive alene for altid aftaler to venner, at de vil danne par, hvis de fortsat er single 10 år senere. 10 år senere er de mere usikre.


Se The 10 Year Plan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The 10 Year Plan havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 10 Year Plan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The 10 Year Plan herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 10 Year Plan er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 10 Year Plan stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar