Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The 100’ sæson 6 kan streames fra fredag

‘The 100’ sæson 6 kan streames fra fredag

27/04/2021 | Flixfilm

100 saeson 6 netflix danmarkNetflix har netop afsløret, at sjette sæson af den post-apokalyptiske sci-fi serie ‘The 100’ får premiere på streamingtjenesten på fredag den 30. april.

Dermed er der dømt binge-watching på helligdagen Store Bededag for alle seriehungrende danskere.

Der kom seneste nye afsnit af ‘The 100’ på Netflix Danmark for over et år siden, så mange fans er helt sikkert klar til at kaste sig over de nye afsnit når de lander.

‘The 100’ er en prisbelønnet og sci-fi drama-serie, hvor der 97 år efter atomkrigens ragnarok sendes 100 ungdomsfanger fra en aldrende rumstation tilbage til Jorden for at afprøve overlevelsesforholdene.

Blandt dem er den uafhængige Clarke, vovehalsen Finn og de to søskende Bellamy og Octavia, som skal lære at håndtere uforudsigelige forhold, usynlige rovdyr og hinanden…

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Afgrunden'

Sjette sæson, som er på i alt 13 episoder og løb over de amerikanske tv-skærme i 2019, fører Clarke og Bellamy en gruppe til den mystiske verden Sanctum hvor de håber at få en ny start og finde fred, men ikke alt er lige så perfekt, som det ser ud til.

Der findes også en syvende sæson af serien, som samtidig er den sidste. Hvornår denne får premiere i Danmark vides ikke, men der kommer sandsynligvis til at gå et års tid.

Se ‘The 100‘ på Netflix Danmark. Sæson 6 kan ses fra den 30. april.
Skriv kommentar