Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 100 Years Show

The 100 Years Show

18/09/2016 | Flixfilm

Se The 100 Years Show på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Short, Biography
Instruktør: Alison Klayman
Skuespillere: Carmen Herrera
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Denne dokumentar portrætterer den abstrakte minimalist Carmen Herrera, mens hun får kunstnerisk succes og berømmelse sent i livet.


Se The 100 Years Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe 100 Years Show havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 100 Years Show ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The 100 Years Show herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 100 Years Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 100 Years Show stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar