Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared

The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared

25/06/2018 | Flixfilm

Se The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Comedy, Crime
Instruktør: Felix Herngren, Måns Herngren
Skuespillere: Robert Gustafsson, Iwar Wiklander, David Wiberg, Shima Niavarani
Spilletid: 108 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English, German, Russian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En excentrisk eks-spion i pengenød og hans yngre firsårige partner tager på en international mission efter en værdifuld sovjetisk sodavandsformel.

The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared (Den hundredetårige der stak af fra regningen og forsvandt) havde premiere på Netflix Danmark den 25. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared (Den hundredetårige der stak af fra regningen og forsvandt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared (Den hundredetårige der stak af fra regningen og forsvandt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar