Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 15:17 to Paris

The 15:17 to Paris

07/11/2018 | Flixfilm

Se The 15:17 to Paris på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre amerikanske venner på ferie i Europa træder i karakter, da en terrorist angriber passagerer på et tog til Paris. Baseret på virkelige begivenheder.

The 15:17 to Paris havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The 15:17 to Paris på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The 15:17 to Paris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 15:17 to Paris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The 15:17 to Paris, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The 15:17 to Paris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar