Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 15:17 to Paris

The 15:17 to Paris

07/11/2018 | Flixfilm

Se The 15:17 to Paris på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tre amerikanske venner på ferie i Europa træder i karakter, da en terrorist angriber passagerer på et tog til Paris. Baseret på virkelige begivenheder.


Se The 15:17 to Paris på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe 15:17 to Paris havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 15:17 to Paris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The 15:17 to Paris herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 15:17 to Paris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 15:17 to Paris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar