Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 15:17 to Paris

The 15:17 to Paris

07/11/2018 | Ingen kommentarer

Se The 15:17 to Paris på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Tre amerikanske venner på ferie i Europa træder i karakter, da en terrorist angriber passagerer på et tog til Paris. Baseret på virkelige begivenheder.


Se The 15:17 to Paris på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The 15:17 to Paris havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 15:17 to Paris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The 15:17 to Paris herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 15:17 to Paris er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 15:17 to Paris stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar