Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 15:17 to Paris

The 15:17 to Paris

07/11/2018 | Ingen kommentarer

Se The 15:17 to Paris på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Tre amerikanske venner på ferie i Europa træder i karakter, da en terrorist angriber passagerer på et tog til Paris. Baseret på virkelige begivenheder.


Se The 15:17 to Paris på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The 15:17 to Paris havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 15:17 to Paris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The 15:17 to Paris herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 15:17 to Paris er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 15:17 to Paris stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar