Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 24 Hour War

The 24 Hour War

15/11/2019 | Flixfilm

Se The 24 Hour War på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, History
Instruktør: Nate Adams, Adam Carolla
Skuespillere: Charlie Agapiou, Mario Andretti, A.J. Baime, Bob Bondurant
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En intens rivalisering mellem Henry Ford II fra Ford Motor Company og Enzo Ferrari resulterer i det mest episke løb i racinghistorie.Se The 24 Hour War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The 24 Hour War havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 24 Hour War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The 24 Hour War:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 24 Hour War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 24 Hour War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar