Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 24 Hour War

The 24 Hour War

15/11/2019 | Flixfilm

The 24 Hour War på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, History, Sport
Instruktion: Nate Adams, Adam Carolla
Skuespillere: Charlie Agapiou, Mario Andretti, A.J. Baime
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En intens rivalisering mellem Henry Ford II fra Ford Motor Company og Enzo Ferrari resulterer i det mest episke løb i racinghistorie.

The 24 Hour War havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The 24 Hour War på YouTube.Se The 24 Hour War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The 24 Hour War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 24 Hour War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The 24 Hour War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The 24 Hour War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar