Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 24th Day

The 24th Day

07/01/2015 | Flixfilm

The 24th Day på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Tony Piccirillo
Skuespillere: James Marsden, Scott Speedman, Sofía Vergara
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En gift mand finder ud af, at han er hiv-positiv og sætter sig for at finde den mand, han havde sex med én gang for flere år siden.

The 24th Day havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The 24th Day på YouTube.Se The 24th Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The 24th Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 24th Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The 24th Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The 24th Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar