Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The 2nd

03/12/2020 | Flixfilm

The 2nd på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Drama
Instruktion: Brian Skiba
Skuespillere: Ryan Phillippe, Casper Van Dien, Jack Griffo
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Handling: En Secret Service-agent bliver trukket ind i et terroristkomplot, da hans søns klassekammerat, der er datter af en højesteretsdommer, bliver mål for en kidnapning.

The 2nd havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The 2nd på YouTube.Se The 2nd på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The 2nd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 2nd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The 2nd, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The 2nd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til The 2nd

  1. Niels - kl. 22:02, 05-12-2020:

    Junk film, må være finansieret af Trump med det plot.

  2. Niels - kl. 22:02, 05-12-2020:

    Junk film, må være finansieret af Trump med det plot.

Skriv kommentar