Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The 33

31/12/2016 | Flixfilm

Se The 33 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Patricia Riggen
Skuespillere: Antonio Banderas, Rodrigo Santoro, Juliette Binoche, James Brolin
Spilletid: 127 min
Land: Chile, Colombia, Spain, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Da der sker en katastrofe i en chilensk mine, kæmper 33 mænd for at overleve under jorden, mens redningsarbejdet går i gang, og verden holder vejret.


Se The 33 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe 33 havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 33 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The 33 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 33 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 33 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar