Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 40-Year-Old Virgin

The 40-Year-Old Virgin

16/02/2021 | Flixfilm

The 40-Year-Old Virgin på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Judd Apatow
Skuespillere: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I en alder af 40 er der én ting, Andy ikke har gjort, og det irriterer virkelig de sexgale kolleger på arbejdet, der er fast besluttede på at hjælpe ham med at få sex.

The 40-Year-Old Virgin havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The 40-Year-Old Virgin på YouTube.Se The 40-Year-Old Virgin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The 40-Year-Old Virgin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 40-Year-Old Virgin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The 40-Year-Old Virgin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The 40-Year-Old Virgin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar