Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 40-Year-Old Virgin

The 40-Year-Old Virgin

30/06/2020 | Flixfilm

Se The 40-Year-Old Virgin på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Judd Apatow
Skuespillere: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: I en alder af 40 er der én ting, Andy ikke har gjort, og det irriterer virkelig de sexgale kolleger på arbejdet, der er fast besluttede på at hjælpe ham med at få sex.


Se The 40-Year-Old Virgin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The 40-Year-Old Virgin havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 40-Year-Old Virgin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The 40-Year-Old Virgin:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 40-Year-Old Virgin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 40-Year-Old Virgin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar