Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The 43

15/02/2019 | Ingen kommentarer

Se The 43 på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Denne dokumentarserie bestrider den mexicanske regerings forklaring på, hvorfor og hvordan 43 studerende ved Ayotzinapa Rural Teachers' College forsvandt i Iguala i 2014.


Se The 43 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The 43 (43 forsvundne studerende) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 43 (43 forsvundne studerende) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The 43 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 43 (43 forsvundne studerende) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 43 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar