Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The 43

15/02/2019 | Flixfilm

The 43 på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Paco Ignacio Taibo II
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Denne dokumentarserie bestrider den mexicanske regerings forklaring på, hvorfor og hvordan 43 studerende ved Ayotzinapa Rural Teachers' College forsvandt i Iguala i 2014.

The 43 (43 forsvundne studerende) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The 43 på YouTube.Se The 43 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The 43 (43 forsvundne studerende) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 43 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The 43, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The 43 (43 forsvundne studerende) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar