Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The 43

15/02/2019 | Flixfilm

Se The 43 på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Denne dokumentarserie bestrider den mexicanske regerings forklaring på, hvorfor og hvordan 43 studerende ved Ayotzinapa Rural Teachers' College forsvandt i Iguala i 2014.


Se The 43 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe 43 (43 forsvundne studerende) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 43 (43 forsvundne studerende) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The 43 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 43 (43 forsvundne studerende) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 43 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar