Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 4th Company

The 4th Company

06/04/2018 | Flixfilm

Se The 4th Company på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Mitzi Vanessa Arreola, Amir Galván Cervera
Skuespillere: Adrian Ladron, Andoni Gracia, Hernán Mendoza, Gabino Rodríguez
Spilletid: 109 min
Land: Mexico, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I et voldeligt mexicansk fængsel i 1970'erne får en ung indsat en plads på et fodboldhold, der samtidig fungerer som ordenshåndhæver for den korrupte ledelse.

The 4th Company (Det 4. kompagni) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The 4th Company på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The 4th Company (Det 4. kompagni) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 4th Company stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The 4th Company, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The 4th Company (Det 4. kompagni) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar