Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 4th Company

The 4th Company

06/04/2018 | Ingen kommentarer

Se The 4th Company på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Mitzi Vanessa Arreola, Amir Galván Cervera
Skuespillere: Adrian Ladron, Andoni Gracia, Hernán Mendoza, Gabino Rodríguez
Spilletid: 109 min
Land: Mexico, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: I et voldeligt mexicansk fængsel i 1970'erne får en ung indsat en plads på et fodboldhold, der samtidig fungerer som ordenshåndhæver for den korrupte ledelse.


Se The 4th Company på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The 4th Company (Det 4. kompagni) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 4th Company (Det 4. kompagni) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The 4th Company herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 4th Company (Det 4. kompagni) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 4th Company stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar