Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 5th Wave

The 5th Wave

15/02/2018 | Ingen kommentarer

Se The 5th Wave på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: J Blakeson
Skuespillere: Chloë Grace Moretz, Matthew Zuk, Gabriela Lopez, Bailey Anne Borders
Spilletid: 112 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Efter fire bølger af ødelæggelse rammer Jorden, går en teenager sammen med en fremmed for at forberede sig på den femte, mens hun leder efter sin forsvundne bror.


Se The 5th Wave på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The 5th Wave (Den 5. bølge) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 5th Wave (Den 5. bølge) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The 5th Wave herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 5th Wave (Den 5. bølge) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 5th Wave stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar