Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 5th Wave

The 5th Wave

01/05/2022 | Flixfilm

The 5th Wave på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: J Blakeson
Skuespillere: Chloë Grace Moretz, Matthew Zuk, Gabriela Lopez
Spilletid: 112 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Efter fire bølger af ødelæggelse rammer Jorden, går en teenager sammen med en fremmed for at forberede sig på den femte, mens hun leder efter sin forsvundne bror.

The 5th Wave (Den 5. bølge) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The 5th Wave på YouTube.Se The 5th Wave på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The 5th Wave (Den 5. bølge) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 5th Wave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The 5th Wave, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The 5th Wave (Den 5. bølge) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar