Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 5th Wave

The 5th Wave

15/02/2018 | Flixfilm

Se The 5th Wave på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: J Blakeson
Skuespillere: Chloë Grace Moretz, Matthew Zuk, Gabriela Lopez, Bailey Anne Borders
Spilletid: 112 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Efter fire bølger af ødelæggelse rammer Jorden, går en teenager sammen med en fremmed for at forberede sig på den femte, mens hun leder efter sin forsvundne bror.


Se The 5th Wave på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The 5th Wave (Den 5. bølge) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 5th Wave (Den 5. bølge) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The 5th Wave:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 5th Wave (Den 5. bølge) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 5th Wave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar