Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 6th Day

The 6th Day

29/11/2021 | Flixfilm

The 6th Day på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Action, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Roger Spottiswoode
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Michael Rapaport, Tony Goldwyn
Spilletid: 123 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En helikopterpilot på en stor erhvervsmands dødsliste undslipper i live, men finder ud af, at han er blevet klonet. Nu må han kæmpe for at få sin identitet tilbage.

The 6th Day havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The 6th Day på YouTube.Se The 6th Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The 6th Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 6th Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The 6th Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The 6th Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar